Click for Hannover, Saksa Forecast

torstai 10. syyskuuta 2009

Erilainen työpäivä

Tänään oli sitten yhden ison projektin päätösbileet, jotka järjesti mun kanssa samassa toimistossa osittain työskentelevä Christine (joka muutenkin on meidän tiimin kollegoista mulle läheisin, koska ei ole montaa vuotta vanhempi). Mun ja Henningin, sen oppisopimuskoulutuslaisen, tehtävänä oli toimia ovimiehinä, siis tarkastaa listasta saapuvien nimet. Henning tosin joutui sitten pysäköinninvalvojan tehtäviin, kun paikan parkkialue oli toivottoman pieni ja saapuvia autoja piti ohjata muualle. Selviydyin kyllä nimien kysymisestä ongelmitta itsekin. Pientä hankaluutta aiheutti tietysti, kun nimet ovat saksalaisia ja vieraskielisistä nimistä on aina vaikea saada selvää, mutta siitä selvisi kysymällä kauniisti uudestaan. En myöskään päässyt mokaamaan kysymällä isoimman pomon nimeä, koska hän yksinkertaisesti vain asteli muitta mutkitta sisään, kätteli kaikki lähistöllä seisovat nopeasti ja jatkoi eteenpäin selvästi olettaen, että hänet tunnetaan. No, siitä oli sitten helppo arvata kuka oli kyseessä :P. Oli oikeastaan ihan kivaa hommaa, eikä mun tarvinnut seisoskella siinä kuin tunnin. Sitten melkein kaikki oli saapuneet ja sain luvan liittyä muiden seuraan syömään.


Ovimiehet hommissa. Mustat laatikot johtuu pienestä sensuroinnista (eli toi takana seisova ständi ei ollut alunperin kokomusta). Huomatkaa mun paita, se on uusi.

Juhlat pidettiin vanhassa perinteisennäköisessä maalaistalossa. Catering oli erinomainen: tarjoilu pelasi saumattomasti ja ruoka oli hyvää. Jopa minulle tultiin tarjoamaan juomista, kun seisoskelin yksinäni siinä ovella, ja heti kun lasi oli tyhjä se tultiin hakemaan ja kysymään, haluaisiko jotain lisää. Ruoka oli tosiaan herkullista, tarjolla oli grillibuffet, johon sisältyi mm. lihaa, marinoitua kanaa, lohta (hyvää, ei ylikypsää mössöä!), paikallisia makkaroita jne. Lisäksi salaatteja, esim. pasta-aurinkokuivattu tomaatti -salaattia, kirsikkatomaatti-mozzarella -salaattia jne. Älkää kertoko pomolle, mutta olisin voinut tehdä koko illan ihan vaan sillä ruokapalkalla :P. Nytkään mulle ei tosin makseta, mutta saan ottaa ne tunnit toiste.

Valitettavasti jälkiruoka jäi maistamatta (olis ollut mm. creme bruleeta ja hedelmäsalaattia maraschinokastikkeen kanssa), kun ei kuitenkaan haluttu jäädä sitä odottelemaan vaan lähdettiin mieluummin kotiin. Henning oli niin ystävällinen, että toi mut autolla melkein perille asti!

Mulla on aamusta asti ollu tänään vähän sellanen "tulossa kipeäksi"-olo, ja kurkku varsinkin tuntuu aika karhealta. Iltapäivällä olo oli jo sen verran vetämätön, että otin panadolia, jonka voimalla noi juhlat menikin sitten ihan ongelmitta. Pelkään vaan, että se kostautuu vielä... Sais nyt edes vielä huomisen pysyä flunssa poissa, sitten on viikonloppu ja aikaa maata sängynpohjalla! (Vaikka suunnitelmissa oli kyllä Lüneburg Marin kanssa...) Ja flunssasta tuli vielä mieleen, että töissä sais ilmaseks influenssarokotuksen! Herr F. (meidän pomo) ja Frau M. menee ottaa sen tiistaina ja menisin samalla mukaan, mutta jos nyt tuun kipeeks niin en ehkä sitten voikaan vielä. Mutta ajatelkaa nyt, ilmanen influenssarokotus! Se ei tietenkään tehoa sikainfluenssaan, enkä mä yleensä saa sitä kausi-influenssaa (paitsi viime jouluna, kun Tapani toi sen ystävällisesti joululahjaks Alavuden terveyskeskuksesta), mutta siis hei, kun ilmaiseksi kerran saa...

4 kommenttia:

  1. Well, We can go to Lüneburg next saturday aswell. You'll better get well soon. And remember to buy some fruits, soup and tea(or more tea ;) ) so you won't miss anything while you're in bed ill. Or do you want me to come around and cook you a vegetable soup? ;)
    Love you!
    mari

    VastaaPoista
  2. I've got fruits and tea, no soup but I think I'll survive without :)

    VastaaPoista
  3. Nothing would bring Sirje helthy quicker than a diet with vegetable soup :D :D

    I like the new shirt, so cool color!

    VastaaPoista
  4. Yeah, that's what I thought too, Lotta :P
    Hope you're already feeling a lot better!

    VastaaPoista